Paulina Grabowska
Tworzy innowacje z zakresu zrównoważonego i regeneratywnego rozwoju. Prowadzi firmę NASDRA, specjalizującą się w tworzeniu miejskich farm oraz rozwiązań dla miejskich systemów żywnościowych i gospodarki o obiegu zamkniętym. Jej marka Mood.farm wprowadza biofilię, farmy wertykalne i prozdrowotne oświetlenie do przestrzeni biurowych, co przyczyniło się do sukcesu warszawskiego biura ARUP w ramach nagród FRAME AWARDS 2023 i PLGBC. Reprezentowała Polski Instytut Kultury w Nowym Jorku podczas Eco Solidarity współorganizowanej przez Wanted Design Manhattan (2021-22 i 2024). Jej prace badawczo- rozwojowe były prezentowane w Warszawie, Nowym Jorku i Chongqing. Jest ekspertką w projekcie “Food Trails” oraz Warszawskim Food LAB (UE Horyzont 2020) i wykładowczynią bio-designu na Wydziale Projektowania SWPS w Warszawie.
She creates innovations in sustainable and regenerative development. She leads NASDRA, a company specializing in the creation of urban farms and solutions for urban food systems and circular economy. Her brand, Mood.farm, introduces biophilia, vertical farms, and health- promoting lighting into office spaces, which contributed to the success of the ARUP Warsaw office in the FRAME AWARDS 2023 and PLGBC.
She represented the Polish Cultural Institute in New York during Eco Solidarity, co-organized by Wanted Design Manhattan (2021-22 and 2024). Her research and development works have been presented in Warsaw, New York, and Chongqing. She is an expert in the “Food Trails” project and the Warsaw Food LAB (EU Horizon 2020), and a lecturer in bio-design at the Faculty of Design at SWPS University in Warsaw.